MERE OM MISS SYBERG

Her finder du flere oPlysninger om Miss Syberg

Læs om Nordiske lammeskinds utallige forskelligheder, anvendelsesmuligheder, pleje og meget mere. Hvis du ikke finder svar på det du søger så er du meget velkommen til at kontakte os. Har du lyst til at blive forhandler af Miss Sybergs produkter – så se mere her.

Hvorfor vælge Miss Syberg?

Lammeskind er virkelig populære og efterspurgte, og det kan vi rigtig godt forstå her hos Miss Syberg. For lammeskind er bare fantastisk smukke, og de har en masse unikke kvaliteter. Lammeskindets kvaliteter kan du læse om her. Men hvorfor så vælge at købe dit skind her hos Miss Syberg? Læs videre og få svaret.

LÆS MERE

Lammeskindets kvaliteter –
hvorfor vælge lammeskind?

Hos Miss Syberg elsker vi ægte lammeskind, og det er der rigtig mange gode grunde til. Lammeskind har nemlig en masse helt fantastiske kvaliteter, som gør, at de kan bruges til rigtig mange ting. Derudover synes vi også bare, at de er super smukke! Læs videre her, og bliv klogere på lammeskindets vidunderlige egenskaber.

Læs mere

Islandske skind

Et islandsk lammeskind er lige noget for dig, hvis du er til det naturlige, nordiske look. Det er nemlig lige dét, der karakteriserer de islandske skind med deres lange kraftige pels, der både er slidstærk og utrolig blød og smuk. Hos Miss Syberg elsker vi islandske skind, og du kan finde produkter fremstillet af disse unikke skind på vores webshop. Men hvad er det, der gør dem helt særlige? Læs videre her og få svaret.

læs mere

Nordiske skind

Hos Miss Syberg har vi valgt at fokusere på nordiske skind, og det er der en helt særlig grund til: Vi har set rigtig mange skind fra hele verden og kan klart konkludere, at nordiske skind er og bliver de smukkeste. Men hvorfor er de så det?
Læs videre og find ud af, hvorfor nordiske skind er de smukkeste, du kan få.

LÆS MERE

Nordiske får

De nordiske får bærer de smukkeste skind i verden. Her finder du en oversigt over de fåreracer, som ud over kød også bærer de smukeste skind. Her finder du oplysninger om danske, svenske, islandske og gotlandske fåreracer og deres oprindelse. Disse fåreracer har omtrent de samme levevilkår men alligevel er deres skind

meget forskellige.
Læs mere om nordiske fåreraser her.

Læs mere

Garvning

Alle Miss Sybergs skind er forarbejdet i EU efter gældende EU-krav til garvning, arbejdsvilkår og dyretik. Læs mere om krom på miljøstyrelsens hjemmeside.

Hvis et skind kan vaskes i vaskemaskinen, er der højst sandsynligt tilsat krom i garvningsprocessen. 
Miss Sybergs svenske skind er ikke garvet med krom, men med et plante-enszym.

Læs mere om garvningen her.

.

læs mere

Uld som isolering

Isolering reducerer gennemtrængning af varme eller kulde. Graden af isolering afhænger af, hvilket materiale, der anvendes og af materialetykkelsen og af temperaturforskellen på hver side af isoleringen. Miss Sybergs eksklusive Nordic Winecooler er foret med lammeuld. Lammeuld har en fantastisk evne til at holde på en given temperatur over tid.
Dvs. at Nordic Winecooler kan holde din vinflaske kold i timevis.

Læs mere om ulds isoleringevne her.

LÆS MERE

Visioner og værdier

Det er vigtigt for os, at vi sælger et produkt, som ikke kun avles for skindet skyld.

 

Vi valgte derfor at have fokus på lam- og fåreskind. Ikke mindst fordi dyret leverer både kød, uld, skind og mælk.

Lam og får er også særligt af andre årsager

 

– Jo bedre leveforhold dyret har
– Jo smukkere bliver skindet. 

Læs mere

Gotlandskind og Leicester

Gotlandsskind er helt unikke og supersmukke! De er kendetegnet ved at være en korthåret race med en karakteristisk krøllet pels, som er utrolig blød og slet ikke til at holde fingrene fra. Hos Miss Syberg elsker vi de eksklusive Gotlandsskind.

Leicester er en noget overset skindtype, og det vil vi hos Miss syberg gerne lave om på, for Leicesterskind har nemlig nogle skønne egenskaber og den samme lækre, krøllede hårstruktur som de populære og sjældne Gotlandsskind.

.

læs mere

Hvad er det gode fåreliv?

Her hos Miss Syberg går vi rigtig meget op i dyrevelfærd. Dyrene, der giver skind til vores produkter, skal have haft et godt liv, hvor de har haft gode vilkår og har fået den rette behandling efter en høj standard af dyrevelfærd. Men hvordan ser det gode fåreliv egentlig ud?
Det stiller vi skarpt på her.

LÆS MERE

 Skindfarver – Nordens farvepalet

Her i Norden har vi nogle helt særlige fåreracer, som giver fantastisk smukke skind i et udvalg af forskellige farvenuancer. Du er måske stødt på skind rundt omkring, der havde farver, som ikke hører hjemme i naturen såsom gul, blå eller lyserød, og du undrer dig måske over, hvordan det kan lade sig gøre? Det kan du få svar på her, hvor vi har samlet alt, hvad der er værd at vide om skindfarver, både de naturlige og de kunstige.

Læs mere

Tips til rengøring af skind

Du har købt et ægte lammeskind, og nu vil du selvfølgelig gerne vide, hvordan du bedst plejer og vedligeholder det, så du kan holde det smukt i årevis. Lammeskind har gennem tusinder af år demonstreret at det har holdbare og stærke egenskaber, og de er slidstærke og kan holde til lidt af hvert. Dog er der et par ting, du selv kan gøre, for at dit lammeskind holder sig smukt. Derfor har Miss Syberg her samlet nogle tips og tricks til, hvordan du bedst passer på dit lammeskind.

.

læs mere

Spildt på dit lammeskind?
Sådan får du pletten af!

Åh nej! Du kigger på dit lammeskind og opdager, at du er kommet til at spilde på det, og nu er der kommet en uheldig, indtørret plet på. Det er bare superærgerligt, men der er heldigvis hjælp at hente!

Miss Syberg guider dig her til, hvad du gør, hvis uheldet er ude, og du skal have fjernet en plet fra dit lammeskind.

LÆS MERE

Undgå at fryse med lammeskind!

Brrrr, vinterkulden er over os, og findes der egentlig noget værre end at fryse? Du er måske endda en rigtig frossenpind, der for alvor mærker det kolde vejr bide sig fast, og vil gerne vide, hvordan du undgår at fryse her til vinter. Hos Miss Syberg ved vi, at ægte lammeskind er en helt genial følgesvend i Nordens kulde, da det fra naturens side har nogle helt særlige egenskaber, der gør at du lettere kan holde på varmen….. 

Læs mere

Hvorfor vælge lammeskind i garderoben?

Med lammeskind i garderoben kan du sætte dit helt eget unikke præg på din tøjstil. Og så har lammeskind nogle helt fantastiske egenskaber, der kan tage dine outfits til nye højder. Læs mere om lammeskindets fantastiske kvaliteter her. Hos Miss Syberg synes vi, der er rigtig mange gode grunde til at inkorporere lammeskind i garderoben. Læs med, og se vores bud på, hvorfor det er værd at investere i nogle lækre lammeskindsitems til dit klædeskab!

.

Læs mere

Natur i hjemmet – hvorfor vælge lammeskind i indretningen?

Hos Miss Syberg elsker vi lammeskind i indretningen! Det gør vi fordi, vi synes at lammeskind har rigtig mange unikke kvaliteter, som kan bidrage med noget helt særligt til enhver indretning. Læs mere om lammeskindets kvaliteter her. Hvis du gerne vil pifte din indretning lidt op, og hvis du kan lide det nordiske look, så læs med her, hvor vi giver vores bud på, hvorfor du skal vælge lammeskind til din indretning.

LÆS MERE