Miss Sybergs Vision

Miss Syberg startede som virksomhed i 2005 med det mål at skabe en virksomhed, som sælger nordiske skind og høj kvalitet til danskerne. Det er vigtigt for os, at vi sælger et produkt, som ikke avles udelukkende for skindet skyld. Vi valgte derfor at have fokus på lam- og fåreskind. Ikke mindst fordi dyret er så givende og leverer både kød, uld, skind og mælk. Lam og får er også særligt af andre årsager – Jo bedre leveforhold dyret har- jo smukkere bliver skindet. Samtidig er det et dyr, som har det bedst når det lever og græsser udendørs og helst på store vidder.

Pelsen er helt unik fra dyr til dyr og fra race til race, og bliver smukkest på får og lam i Norden. Dette er grunden til at vi netop valgte at fokusere på nordiske skind. Samtidig kender vi oprindelsen – dyrets leveforhold,  garvningsprocessen og transportforhold. 

Vore leverandører

Vi har en rigtig god kontakt til vore skindlevenrandører og kommer på besøg og ser produktionen med jævne mellemrum. Vi har kendskab til forarbejdningsprocessen, og har netop valgt disse leverandører fordi der er åbenhed og igennemsigtighed med produktionen. Garvningen foregår efter EU-regler og med anvendelse af plante-enzym.

Flere og flere af vore syede produkter er fremstillet i Danmark enkelte i lande lige omkring os. Det er vigtigt for os at vi støtter så lokalt som muligt. Vi har et samarbejde med socialøkonomiske virksomheder, hvor enkle produkter produceres samtidig med at vi kan understøtte gode sociale formål.

Har du lyst til at forhandle Miss Sybergs produkter så se mere her.

 

Miss Syberg - Bæredygtigt lammeskind

Spild

Vi har stort fokus på at minimere spild.

Alle vore skind er håndskårne og ikke skåret efter skabelon. Derfor skæres kun lige netop det skind væk, som ikke er anvendeligt til formålet.

Vi benytter skind med naturlige bare pletter til vores syede produkter, da vi her kan udskære modeller uden om disse bare pletter. Samtidig har vi stort fokus på, at modellerne er konstrueret, således at alle skind benyttes fuldt ud, så spilden er meget minimal. F.eks. er der flere størrelser af kraver og puder i flere unikke designs osv.

 

Forskel på skind

Når du ser og mærker Miss Sybergs skind, ser du tydeligt forskel på disser ift. andre skind.

Dels er der stor forskal på skind fra Norden og skind fra andre dele af verden. Det ser du tydeligt ved en sammeligning af kvalitetet og udseende.Nordiske skind er kraftige skind, fordi der dannes underuld. Hårlængede kan vareierer fra race til rase, men de Islandske skind har lange, tætte og glansfulde hår. Skind fra supermarkedet er ikke produceret i Norden, og ofte kommer de helt omme fra den anden side af jorden. Der er en del asiatiske skind og newsealandske skind i handlen til meget billige penge. De er dels meget mindre, og ofte indfarvet.