Miss Syberg blev etableret i 2015, med missionen om at minimere spild af naturlige ressourcer, og levere smukke lammeskind og lammeskinds-produkter til bevidste forbrugere.

Får og lam bliver således ikke kun avlet for kødet, men de smukke skind finder også anvendelse. Det er vigtigt at vi ved, at dyret har haft et godt liv, og har græsset på marken. Når skindene er smukke ved vi, at dyret har levet et godt og naturligt liv, med de rette livsbetingelser.

Vi er meget omhyggelige med at finde de bedste garverier, som overholder EU-regler og som sikre at skønheden i skindene bevares. Vi designer selv vores produkter, for at værne om høj æstetik og kvalitet.

Gode kunderelationer er meget vigtige, og vi forsøger at være i god kontakt og skabe de bedste relationer, med en gensidig respekt for hinandens vilkår. Vi har kunden i centrum og stiler mod højeste kvalitet, til glæde for de kunder som holder af unikke, smukke og nordiske skind og skindprodukter.

Vi tænker bæredygtigt og miljøvenligt ind i vores koncept. B2B – varepræsentation foregår ikke ved kørsel rundt i landet, men vi foreviser skind for vore kunder ved billeder eller video – så kunderne kan vælge mellem de særlige skind vi har på lager. Vore kunder har derfor altid adgang til at se alle vore unikke skind. Vi sender alle bestilte varer. I særlige tilfælde kan et besøg arrangeres.

Få mere viden

Følg os og få mere viden om os og vores skindprodukter