Miss Syberg blev etableret i 2015, med missionen om at minimere spild af naturlige ressourcer, og levere smukke lammeskind og lammeskinds-produkter til bevidste forbrugere.

Får og lam bliver således ikke kun avlet for kødet, men de smukke skind finder også anvendelse.

Det er vigtigt at vi ved, at dyret har haft et godt liv, og har græsset på marken hele året rundt. Når skindene er smukke ved vi, at dyret har levet et godt og naturligt liv, med de rette livsbetingelser.

Vi er meget omhyggelige med at finde de bedste garverier, som overholder EU-regler og som sikrer at skønheden i skindene bevares. Skindet fortjener den største respekt, så den naturlige kvalitet skal bevares i forarbejdningen.

Vi designer selv vores produkter, for at værne om høj æstetik og kvalitet.

Kontakt

Lena Syberg

Gode kunderelationer er meget vigtige, og vi forsøger at være i god kontakt og skabe de bedste relationer, med en gensidig respekt for hinandens vilkår. Vi har kunden i centrum og stiler mod højeste kvalitet, til glæde for de kunder som holder af unikke, smukke og nordiske skind og skindprodukter.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har lyst til at forhandle Miss Sybergs produkter. Læs mere her.

KONTAKT LENA

Mai-Britt Syberg

Lammeskind er et af naturens fantastiske materialer, som har været anvendt i flere tusinde år. Hos Miss Syberg forsøger vi at designe og udvikle produkter som hylder lammeskindet og som skaber en værdi for kunder som elsker det naturlig og det nordiske look.

Vi anvender de nordiske skind, som har en hel enestående glans og struktur, som giver produkterne en særlig eksklusivitet.

KONTAKT MAI-BRITT

Få mere viden

Følg os og få mere viden om os og vores produkter