OM LAMMESKIND

Lammeskindets kvaliteter – hvorfor vælge lammeskind?

 

Miss Syberg - Eksklusive lammeskind - Skandinavisk

Hos Miss Syberg elsker vi ægte lammeskind, og det er der rigtig mange gode grunde til. Lammeskind har nemlig en masse helt fantastiske kvaliteter, som gør, at de kan bruges til rigtig mange ting. Derudover synes vi også bare, at de er super smukke! Læs videre her, og bliv klogere på lammeskindets vidunderlige egenskaber.

Biprodukt fra kødindustrien

Det første spørgsmål der melder sig, hvis du overvejer at købe et lammeskind, er måske, om dyrene opdrættes og slagtes for deres skind? Og her kan vi svare, nej, det gør de faktisk ikke. Det er nemlig således, at lammeskind er et biprodukt fra kødindustrien. Dvs. at dyrene slagtes for deres kød, og så følger skindene selvfølgelig med. Hos Miss Syberg synes vi, at det er en skam at lade de smukke skind gå til spilde, faktisk er det os meget på sinde at minimere spild. Du kan altså trygt købe lammeskind hos Miss Syberg med vished om, at lammet ikke er slagtet, blot så du kan få dit skind. Du kan læse mere om lammeskind og dyrevelfærd her.

Lammeskind holder temperaturen 

En af de mest unikke og praktiske egenskaber ved lammeskind er, at det har en helt naturlig evne til at holde på en given temperatur. Lammeskind og lammeuld isolerer nemlig og er derfor helt genialt til at hjælpe dig med at holde varmen og beskytte dig mod vind og vejr. Samtidig kan det også holde på kulde, hvilket vi f.eks. har udnyttet i vores Nordic Winecooler. Læs mere om uld som isolering her

Lammeskind er slidstærkt

Lammeskind kan holde til lidt af hvert. Når det sidder på dyret, beskytter det mod al slags vejr, og det kan klare megen slid og brug. Dette gælder stadig, når det ikke længere sidder på dyret, og dvs. at ægte lammeskind er en god investering i forhold til kunstigt skind, da det er naturligt slidstærkt og kan holde i årevis med den rette pleje. Lammeskind har desuden et naturligt indhold af uldfedtet lanolin, som har en selvrensende effekt, der bidrager til skindets langtidsholdbarhed. Du kan læse mere om, hvordan du plejer dit skind og holder det smukt her.

Blødhed og look

Udover de kvaliteter vi her har nævnt, er lammeskind også bare fantastisk smukke at se på. De kommer i mange forskellige udgaver og farvenuancer, og de kan tilføre et rustikt og naturligt look og en nordisk charme til både indretningen og garderoben. Derudover har de en naturlig blødhed, som man slet ikke kan holde fingrene fra!

Lammeskindets mange fantastiske kvaliteter har vi hos Miss Syberg udnyttet til fulde i vores smukke og eksklusive produkter. Tag et kig på vores webshop, og du vil sikkert komme til at elske lammeskind lige så meget, som vi gør!