Miss Syberg - Smukke lammeskindsprodukter

HOLD VARMEN MED LAMMESKIND

Undgå at fryse
med lammeskind

Naturlig isolering med lammeskind

Lammeskind har en helt naturlig isolerende effekt, som fåret har udnyttet i mange tusinde år. Når pelsen sidder på dyret og isolerer og beskytter det mod vind og vejr. Denne effekt gør, at lammeskind er perfekt til at holde på din kropsvarme i vinterkulden og materialets naturlige slidstyrke gør, at tøj af lammeskind både beskytter dig mod elementernes kraft og holder i årevis.

Lammeskindets pels virker som isolator, da luften imellem hårene opvarmes eller nedkøles efter omgivende lufttemperatur og er derfor en naturlig temperaturregulator. Det sørger altså for at tilpasse din kropstemperatur, så du altid kan holde varmen, når du er udenfor i kulden. Det samme gælder når du anvender lammeskind som vinkøler – den holder på den kolde flaskes temperatur. Læs mere om uld som isolering.

Fryser fingrene? Prøv lammeskindsluffer

Noget der særligt er udsat for at fryse i vinterkulden, er dine fingre. Her er et par Miss Syberg rulamsluffer helt geniale til at sørge for, at dine fingre holder sig dejlig varme. De har nemlig den helt fantastiske isolerende og temperaturregulerende effekt, som er fordelen ved ægte lammeskind og er altså det absolut varmeste, du kan få til dine hænder. Derudover har luffer den fordel, at dine fingre giver en naturlig varme til hinanden, så de er perfekte til dig, der er en rigtig frossenpind.

Med Miss Sybergs elegante lammeskindsluffer kan du give dig i kast med alle vinterens udendørsaktiviteter og helt undgå at fryse på fingrene!