BRUG DIT LAMMESKIND

Hvorfor vælge Miss Syberg?

Miss Syberg - Lena Syberg

Lammeskind er virkelig populære og efterspurgte, og det kan vi rigtig godt forstå her hos Miss Syberg. For lammeskind er bare fantastisk smukke, og de har en masse unikke kvaliteter. Lammeskindets kvaliteter kan du læse om her.  Men hvorfor så vælge at købe dit skind her hos Miss Syberg? Læs videre og få svaret.

Vi fokuserer på de smukkeste skind

Hos Miss Syberg er vi eksperter i nordiske skind, og det er der en simpel årsag til: Vi har set skind fra hele verden og konklusionen er, at nordiske skind er de aller smukkeste, man kan få! Derfor har vi valgt, at have vores fokus på de fantastiske skind, Norden har at tilbyde. Du kan læse mere om de forskellige nordiske skindtyper her på siden.

Nej tak til spild

Det er rigtig vigtigt for os hos Miss Syberg at minimere spild, så vi hjælper med at passe på vores allesammens ressourcer. Derfor bruger vi udelukkende skind, der er biprodukter fra kødindustrien. Derudover tilpasser vi vores skind efter dyrets naturlige størrelse og skærer dem altså IKKE efter en skabelon. På den måde får vi maksimal udnyttelse ud af skindet. Hos Miss Syberg sætter vi desuden en ære i at fremstille kvalitetssikre og langtidsholdbare produkter. Vi vil ikke bidrage til brug-og-smid-væk-mentaliteten, så vores produkter er af tidløst design og slidstærk kvalitet, så du kan beholde dem i rigtig lang tid.

Eget design

Hos Miss Syberg elsker vi det traditionelle, nordiske look. Vi har selv designet vores produkter, så de udtrykker nordisk charme og tidløs elegance. Med vores produkter får du altså noget helt unikt, som du ikke finder andre steder, så hvis du leder efter eksklusive items til din garderobe eller din indretning, så finder du dem lige her på vores webshop