FORTRYDELSESRET

På Misssyberg.com har du ret til at fortryde køb uden begrundelse inden for 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan bruger du din fortrydelsesret

Ved ombytning skal du benytte dette link: Miss Syberg – Returportal (shipmondo.com), og ved returnering benyttes dette link: Miss Syberg – Returportal (shipmondo.com)  
Hvis du har brug for yderligere hjælp kan du kontakte os på pr. e-mail: kontakt@misssyberg.dk eller på tlf. nr.: +45 20 45 90 27.
Du skal være opmærksom på, at du ikke kan fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller ved at undlade at hente den – medmindre du samtidig giver os besked om, at du fortryder.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, ekskl. leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returpakke. Husk at gemme den kvittering som du modtager af distributøren ved indlevering af pakken, som dokumentation for at varen er afsendt.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i original emballage, da det ellers kan medføre en værdiforringelse og du dermed ikke får hele købesummen retur. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den.

Du bærer selv risikoen for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and Trace nummer.

 

REKLAMATIONER

Miss Sybergs webshop handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af forbrugerstyrelsen. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer skriv venligst til kontakt@misssyberg.dk

 

Købelovens mangelregler gælder for varekøb

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at vi ombytter produktet afhængig af den konkrete situation. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ved spørgsmål kan kundeservice kontaktes på tlf.: +45 20 45 90 27