LAMMESKIND I INDRETNINGEN

Natur i hjemmet – hvorfor vælge lammeskind i indretningen?

Miss Syberg - Islandsk skind

Hos Miss Syberg elsker vi lammeskind i indretningen! Det gør vi fordi, vi synes at lammeskind har rigtig mange unikke kvaliteter, som kan bidrage med noget helt særligt til enhver indretning.
Læs mere om lammeskindets kvaliteter.
Hvis du gerne vil pifte din indretning lidt op, og hvis du kan lide det nordiske look, så læs med her, hvor vi giver vores bud på, hvorfor du skal vælge lammeskind til din indretning.

Nordisk charme

Lammeskind i indretningen er en måde at få den rå natur ind i dit hjem på. Lammeskind afspejler nemlig naturen og elementernes kraft i sit rustikke udtryk, og så udstråler det en hel særlig nordisk charme. Lammeskind er helt fantastisk til enhver indretning, fordi det er tidløst: det giver både associationer til oldtiden samtidig med at det føles helt moderne som en integreret del af den nynordiske designbølge. Med lammeskind kan du nemt få det traditionelle nordiske look ind i din indretning blandet med en moderne vibe og tilføje en følelse af hjemlig tradition, af svundne tider og af moderne design til dit interiør.

Et varmt touch

Lammeskind kan også bringe en følelse af varme ind i dit hjem. Et tæppe af ægte lammeskind på et bart gulv kan give en helt ny karakter til et rum, med et varmt, hyggeligt og hjemligt udtryk og så er det perfekt til at binde et rum sammen og skabe stilmæssig sammenhæng. Et par lammeskindspuder i sofaen eller lænestolen skaber også et indbydende udtryk af varme og hygge, hvor man rigtig har lyst til at synke ned og lade sig omslutte af det lækre materiale. Miss Syberg fører et udvalg af forskellige hele skind, skindpuder og skindtæpper, som helt sikkert vil klæde din indretning! Find med på vores webshop.

Blødhed

Lammeskind har fra naturens side en helt særlig blødhed, som er helt uimodståelig. Ægte lammeskind kan derfor være med til at gøre din indretning indbydende, da den lækre, bløde pels inviterer til, at man sætter fingrene i den. Så hvis du er til hjemlig hygge, er lammeskind lige sagen! Der er nemlig ikke noget som at sætte sig til rette i sofaen omgivet af bløde og behagelige lammeskindspuder og med et lammeskind med silkeblød pels lige til at køre fingrene igennem.

Slidstærkt

Lammeskind er et materiale, der fra naturens side har skulle holde til lidt af hvert, når dyret har færdes ude i regn og blæst. Denne naturlige slidstyrke gør ægte lammeskind helt unikt med sin utrolige langtidsholdbarhed, og derfor er det en god investering til din indretning. Hvis du sørger for at give den rette pleje, så kan produkter i ægte lammeskind være en følgesvend for livet, og du får altså lang tids brug for pengene, hvis du vælger at bruge ægte lammeskind i din indretning. Du kan læse mere om pleje af lammeskind.