BRUG DIT LAMMESKIND

Hvorfor vælge lammeskind i garderoben?

Miss Syberg - eksklusiv boa

Skil dig ud fra mængden

Hvis du ikke er bange for at være helt din egen og skille dig ud fra mængden, så er lammeskind lige noget for dig! Med accessories i lammeskind kan du nemlig udfolde din sprælske side og give dine outfits et personligt præg. Er du f.eks. til det lidt rustikke og naturlige nordiske bohemelook, så kan en Miss Syberg lammeskindsboa give netop det udtryk og give nyt liv til yndlingskjolen, skjorten eller cardiganen. Er du til et lidt mere klassisk og elegant nordisk look, så er Miss Sybergs skindkraver lige sagen. De fås både i en lille og en stor model og passer også perfekt til både kjoler, skjorter, sweatre og cardigans eller over en smuk vinterfrakke for et luksuriøst udendørslook. Det smarte ved accessories er, at du kan mix-and-match, og du kan altså få rigtig meget brug ud af dine lammeskindsprodukter, da du kan bruge dem igen og igen til forskellige outfits, og de kan bruges både til hverdag og til fest!

Lammeskind isolerer

Hvis du er bange for at fryse til vinter, så er lammeskind i klædeskabet lige noget for dig! Lammeskindet har nemlig fra naturens side en helt fantastisk isoleringsevne. Det vil sige, at når du klæder dig i lammeskind, så holder det på din kropstemperatur og beskytter dig mod vejr og kulde. F.eks. er et par luffer i lammeskind, det varmeste du kan få til dine hænder, da du både får isoleringen fra lammeskindet og den naturlige varme dine fingre giver til hinanden nede i handsken. Et par Miss Syberg luffer i ægte lammeskind er altså det sikre valg, hvis du vil være sikker på at gå vinteren i møde uden at fryse.

Fantastisk blødhed

Lammeskind har en fantastisk blødhed, som gør det helt ideelt til beklædning. Du finder ikke noget mere behageligt for hænderne end et par lammeskindshandsker, og med en skindkrave eller boa fra Miss Syberg, tilføjer du en indbydende blødhed til dine outfits, som man bare har lyst til at køre fingrene igennem.

Slidstærkt materiale

Med lammeskind i garderoben får du megen brug for pengene, og accessories i lammeskind er altså en god investering, hvis du vil have alsidige items, der holder længe. Lammeskind er nemlig et naturligt slidstærkt materiale, og giver du dine skindprodukter den rette pleje, kan de følge dig hele livet, og du undgår altså at bidrage til brug-og-smid-væk-kulturen. Du kan læse mere om skindpleje her.